Mantorp 18/4

| 2015-04-12 19:52

Mantorp står som värd för V75 och Stall Stefan Hultman har två hästar till start i form av Quality Questioned och Sebastian Sund

Foto: Annika Lindblom. Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom. Travkompaniet

- Sebastian Sund (V75-4) mattades något sista biten senast men var ändå inte så stort slagen, berättar Tommy Berghagen.

 - Det var nog så att han behövde loppet i och med att han missat en del träning efter starten innan. Allt ser bra ut med honom nu och han ska vara stärkt av den genomkörare han fick senast.

 - Från ett bra utgångsläge ska han kunna få en bra resa och han är snabb ut bakom bilen. Han möter kvalificerat motstånd men är bra i grunden själv och ska ses som en outsider.

Foto: Annika Lindblom. Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom. Travkompaniet

 - Quality Questioned (V75-) svarade för en fin insats senast då han kunde vinna från ledningen, berättar Tommy Berghagen.

 

 -  Han löper väldigt jämnt och säkert, han har gjort ett antal mycket fina prestationer under det senaste halvåret. Han har tävlat bra och växt in i klassen på ett bra sätt. Från ett bra utgångsläge kan han få klaff på loppet och då kan han sluta långt framme även här trots han som sig bör ställs mot tufft motstånd.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »