Mantorp 18/4 Stefan

| 2015-04-13 12:34

Mantorp står som arrangör för V75, Stefan har anmält Quality Questioned och Sebastian Sund till start.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (V75-4) var lite sämre senast än i starterna innan och det var väl inte helt överraskande, berättar Stefan.

 - Han hade stått över en del jobb innan då han trampade sig i starten innan på Bergsåker. Jag räknar med att han kommer göra ett bättre lopp den här gången och han känns fin i träningen. Jag räknar med att han ska kunna göra en liknande prestation den här gången som han gjorde näst senast.

 - Sebastian öppna bra och ska kunna komma vettigt till. Det är några bra hästar emot men streckar man några hästar ska han med på kupongen. Han kommer att gå som senast, barfota fram, med jänkarvagn och norskt huvudlag.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Quality Questioned (V75-7) går väldigt jämnt och säkert hela tiden, berättar Stefan.

 - Han har på sistone fått fina utgångslägen och då känns det som han alltid är med där framme. Han känns bra i jobben och tränar på som han ska. 

 - Han har fått ett bra utgångsläge och han öppnar som bekant bra. Däremot så blev det ett stenhårt motstånd och det är nästan lite finalkänsla över loppet.

 - Jag tror det blir svårt för honom att vinna men på sin jämn- och säkerhet kan han nog sluta trea, fyra. Han går som han brukar göra, barfota runt om, med ett helstängt huvudlag och jänkarvagn.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »