Support Justice klar för Elitloppet

| 2015-05-05 09:22

Åtta av 16 hästar klara.
På måndagen fick norske Support Justice en plats i Elitloppet.

Norske publikfavoriten Support Justice och Geir Vegard Gundersen är klara för Elitloppet. Foto av LARS JAKOBSSON

Norske publikfavoriten Support Justice och Geir Vegard Gundersen är klara för Elitloppet. Foto av LARS JAKOBSSON

Det var i "Elitloppsnytt", som sänds varje måndag klockan 18.00 på ATG Play, som Solvallas sportchef Markus Myron och programledaren Tess Ulander ringde upp och överraskade tränaren och kusken Geir Vegard Gundersen.
Tess Ulander inledde:
- Är Elitloppet något du vill vara med i?
- Absolut. Det har jag tänkt på sedan i fjol när hästen var fantastisk i sin femårssäsong. Det har varit ett av de största målen i år, svarade Geir Vegard Gundersen.
Markus Myron:
- Välkommen till Elitloppet 2015.
- Tusen tack! Nu blev jag enormt glad. Väldigt, väldigt glad. Nu skall jag göra allt jag kan för att hålla hästen, inte i 99, men i 100 procent form till sista söndagen i maj, sa Geir Vegard Gundersen.
Följande hästar har fått en inbjudan till Elitloppet: Timoko (Frankrike), Maven (USA), On Track Piraten (Sverige), Digital Ink (Sverige), Wind Of The North (USA), B.B.S.Sugarlight (Norge), Aladin d’Ecajeul (Frankrike) och Support Justice (Norge).

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »