Charlottenlund 10/5

| 2015-05-06 10:43

Charlottenlund kör stortrav med Copenhagen Cup som det stora numret. Det körs även ett Silverdivisionsförsök i den svenska rikstoton och dit har Stefan anmält Venkatesh.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (lopp 9) fick en tung inledning senast och var framme i ledningen efter ett varv, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var slagen i sista sväng och höll till en femteplats. Det är nog så att han trivs allra bäst med att gå i ryggar med ett hårt tempo. Då har vi sett att han har en bra avslutning att tillgå.

 - Nu har han fått ett spår längst ut på vingen och det kanske kan hjälpa honom till en felfri avgång då han inte är inne bland hästar? Han är som bekant osäker av sig från start men det är god kapacitet i hästen.

 - Han är lite uppanmäld denna gång men i felfritt lopp och med klaff så kan han vara ett rysarbud även om det blir tufft. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »