Solvalla 29/5

| 2015-05-22 17:57

Elitloppsveckan rullar på och kommande fredag kör Solvalla lunchtrav. Stall Stefan Hultman har tre hästar till start och dessa har fått blandade utgångslägen.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Stronghold (lopp 1) har tagit lite tid på sig och ska nu göra årets första start, berättar Tommy Berghagen.

 - Han visade fina fartresurser i fjol men agerade och spänt många gånger vid tävlingstillfällen. Han är nu rejält förberedd inför årsdebuten och har också fått ett bra utgångsläge. Vi hoppas att han börjar fungera fullt ut  i skarpt läge och än så länge får han ses som ett litet rysarbud. 

 - Trot Kronos (lopp 2) var mycket rejäl vid sin seger i han senaste start, berättar Tommy Berghagen.

 - Det är en mycket fin treåring som också verkar ha god fysik. Den här gången kliver han upp i klass och har dessutom fått ett dåligt utgångsläge. Han gör säkert ett bra lopp på nytt och vi får se hur långt det kan räcka den här gången.

 - Twinkle Kronos (lopp 9) är långbent och lite gänglig men han kommer undan för undan, berättar Tommy Berghagen.

 - Han tar loppen på ett bra sätt och har denna gång fått ett smaskigt utgångsläge. Han bör få en fin resa och det känns som han kan vara ett platsbud även denna gång.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »