Solvalla 31/5

| 2015-05-25 08:58

På Elitlopps söndagen har Stall Stefan Hultman två hästar till start i Queasy och Sebastian Sund.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Queasy (lopp 4) ska göra sin första start under sadel., berättar Tommy Berghagen.

 - Han galopperade när bilen släppte och även om han inte gjort det på ett tag så är han inte helt stabil bakomk bilen. Allt verkar annars ok med honom och han skötte sig ju också bra i montékvalet även om han den gången fick gå en enkel tid.

 - Han stöter på i disciplinen rutinerat motstånd men det blir spännande att se hur han kan hävda sig. Det blir nog tufft för honom att segerstrida och vi får hoppas på en hygglig placering.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (lopp 11) fick gå först i tredjespår på sista långsidan senast utan rygg och blev lite för tufft, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt ser bra ut med honom efter det loppet och han håller sin form. Han ska säkert kunna öppna bra även med voltstart och hitta en bra position. Motståndet ser tufft ut på papperet och vi får vara nöjda om ha tjänar bra pengar.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »