Solvalla 23/6

| 2015-06-17 14:52

Solvalla kör lunchtrav på tisdag och fredag nästa vecka. Till tisdagens tävlingar har Stefan anmält två hästar till start och fyra till kvallopp. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Trot Kronos (lopp 1) var duktig vid seger i sin näst senaste start men senast blev det galopp, berättar Tommy Berghagen.

 - Han hade då avancerats fram till dödens 1250 kvar från köposition innan en galopp 550 kvar satt stopp för honom. Han är inte helt att lita på men ska kunna bättra på tekniken varteftersom.

 - Han har fått ett besvärligt utgångsläge och det är bara att hoppas han kan hitta ner i en vettig position. Motståndet ser tufft ut på papperet och vi får hoppas han sköter sig och kan ta en hygglig placering.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Tights (lopp 5) är en fin treråring som gick felfritt i debuten men var lite trög efter vägen, berättar Tommy Berghagen.

 - Han är orutinerad, han behöver vara med och lära vad det hela går ut på. Han ska ha haft nytta av debutloppet och strular det inte på vägen från åttondespåret så ska han kunna ha en platschans den här gången.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »