Färjestad 27/6

| 2015-06-21 18:54

Färjestad bjuder på V75- och E3-finaler. Stall Stefan Hultman har två hästar till start i Nimbus C.D. och Tobin Kronos.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Nimbus C.D. (V75-4) svarade återigen för en fin avslutning senast och gick i mål med bra klipp i steget, berättar Tommy Berghagen.

 - De två hästar han hade före sig i mål hade ett för stort försprång men Nimbus svarade för en rejäl insats. Allt ser bra ut efter det loppet och med tre lopp i kroppen är formen riktigt god.

 - Han ställs som sig bör mot stenhårt motstånd men är riktigt bra själv i grunden. Från sitt utgångsläge kan han "få loppet´" och med klaff kan han sluta långt framme.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Tobin Kronos (V75-6) var läcker att skåda då han spurtade till en säker seger i sitt uttagningslopp, berättar Tommy Berghagen.

 - Det är frågan om en mycket fin häst som ser ut att utvecklas på ett härligt sätt. Från ett bra utgångsläge bör han kunna få en fin resa. Loppet ser öppet ut på papperet och Tobin är en av flera hästar som kan vinna loppet.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »