Bli delägare i tre fina Maharajahavkommor!

| 2015-06-25 17:49

Maharajah hade en sagolik tävlingskarriär som var en helt fantastisk resa som vi fick vara med på. Nu ges alla chansen att bli delägare i ett stall med tre riktigt fina Maharajahavkommor med gedigna möderne!

Vicar. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Vicar. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Vi är nog många som tycker att det känns tomt efter att Maharajah lagt tävlingsskorna på hyllan. Men nu ges alla en chans att få fylla det tomrummet genom delägarskap i tre riktigt fina ettåringar som alla har Maharajah som pappa och som Stefan Hultman har valt ut!

Menhammar och Easy KB bjuder nu ut de här fina unghästarna i ett paket om hundra andelar. En 100-del kostar 4 800 kr + 1 200 kr i moms, som man får tillbaka efter ett par månader.
Här kan ni läsa mer samt teckna er för en andel.

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti!

Nedan en kort presentation av hästarna.

Vishwa. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Vishwa. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

VICAR

Svartbrun hingst, född 27 maj 2014.
e. Maharajah - Halle Luja e. Zoot Suit - A Gift From Heaven.


Modern Halle Luja vann 7 lopp och sprang in närmare en halv miljon på tävlingsbanan. Hon har fem avkommor där den förstfödde, Quippini hittills är den bäste med lite mer än 200 000 kronor och tre segrar.
Mormor A Gift From Heaven är Elitsto där bästa avkomman är From Above. Han sprang in över 8 miljoner kronor och var först att vinna Kriteriet, Derbyt och Elitloppet åren efter varandra!

VISHWA

Brun hingst, född 26 maj 2014.
e. Maharajah - Vinci Boko e. Viking Way - Ouzo Boko
Mamman Vinci Boko är ostartad och har hittills lämnat sju avkommor där Beacon Boko lyckats bäst med 182 718 kronor i startprissumma.
Mormor Ouzo Boko har bland annat lämnat Yield Boko som sprang in nästan 5 miljoner kronor på tävlingsbanan. Han är årskamrat med Maharajah och hade många minnesvärda duster mot honom på tävlingsbanan.
Ouzo Boko har också lämnat Tuula Boko som i sin tur är mamma till dubbelmiljonärskan och förra årets oaksvinnare Face´Em.

WYISHAN

Brunt sto, född 8 mars 2014.
e. Maharajah - Dimbula e. Victory Dream - Tea House.

Mamman Dimbula har lämnat fler riktigt fina hästar. Bäst så här långt är Oolong som tjänade över 1 miljon och vann 11 segrar på 30 starter. Kriteriefinalisten Ruhuna Tea, flerfaldige V75-vinnaren Queens Delight och E3-trean Souchong är tre andra avkommor.
Mormor Tea House har bland annat lämnat miljonären Five O´Clock.

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »