Årjäng 11/7

| 2015-07-05 20:21

Årjäng står som värd för V75 och Stall Stefan Hultman har två hästar anmälda till start. Det är Quality Questioned och Venkatesh som är anmälda till Silverdivisons-försöket.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Quality Questioned (V75-1) kunde i senaste starten från sitt åttondespår bakom bilen ta hand om ledningen på väg ur första sväng, berättar Tommy Berghagen.

 - Väl där fick han inte gömma bort något utan loppet kördes i bra tempo. Han var slagen in på upploppet och var inte som bäst för dagen. Det visade sig efteråt att han var nedsatt av en halsinfektion som han återhämtade sig från fort.

 - Quality Questioned tävlar annars jämnt och säkert, han har visat att han duger gott i klassen tidigare. Om det löser sig på vägen kan han sluta långt framme.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (V75-1) snubblade till mitt på upploppet i sin senaste start och tappade en bra placering på det, berättar Tommy Berghagen.

 - I starten innan var Venkatesh riktigt rejäl vid seger och han ser ut att hålla fortsatt fin form. Det finns viss galopprisk från start med volt men när han slipper starta upp inne bland hästar hoppas vi att det ska funka.

 - Venkatesh har god kapacitet för klassen och felfri ska han ses som en outsider om det klaffar med tempo och ryggar.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »