Hagmyren 26/7

| 2015-07-20 16:00

Hagmyren kör dubbeltrav med bland annat Breeders´ Crown försök på söndagen. I ett av dessa får vi Tobin Kronos plus Faust Boko som är anmäld till ett ramlopp.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Faust Boko (lopp 2) skötte sig i debuten och höll uppe farten väl till slut, berättar Tommy Berghagen.

 - Han kommer så smått varteftersom, han behöver vara med för att få rutin och för att få mer tempo i sig. Han har på nytt fått ett smygläge, vid klaff ska nog han nog kunna vara med och hugga om en hygglig placering.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Tobin Kronos (lopp 8) tappade rytmen för en stund på bortre långsidan senast och galopperade i den kraftiga tempoökning som blev, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har ju tidigare visat att det är frågan om en mycket fin treåring som lovar gott. Nu har han lottats till ett bakspår och det är alltid risk att det blir en del strul på vägen. Som sig bör stöter han på flera bra hästar men klaffar det på vägen slutar han långt framme.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »