Solvalla 26/8

| 2015-08-20 15:38

Solvalla kör på med hela V86-omgångar och till kommande onsdag har Stefan anmält två hästar. 

 - Cayenne Ovel (lopp 3) har nyligen kommit i Stefans träning och gör nu sin första start i den nya miljön, berättar tommy Berghagen. 

 - Det är en trevlig häst som i sin förra regi kvalade in till E3-final men blev tvungen att strykas för en sårskada. Hon sköter träningen på ett bra sätt men får väl än så länge bedömas lite på gamla meriter. Hon har fått ett bra utgångsläge och hon kommer säkert göra ett bra lopp. 

 - Trabant (lopp 4) har gjort det bra i sina första två starter och även om han är lite valpig så är han på rätt väg, berättar Tommy Berghagen.

 - Ett bra utgångsläge har han fått och även om det är autodebut så ska han nog kunna hamna vettigt till. Han ska vara stärkt av de lopp han nu fått i sig och ska kunna sluta i den främre träffen även denna gång.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »