Solvalla 2/9

| 2015-08-27 12:58

Nästa onsdag på Solvalla är det dags för Locomites lopp och dit har Stefan anmält Idol Tooma och Trabant till start.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Idol Tooma (lopp 10) visade i senaste starten att formen är i antågande, berättar Tommy Berghagen.

 - Från ett spår långt ut på vingen backades han ner invändigt i kön. Han fortsatte invändigt och gick i mål i rygg med en del krafter sparade. Vi får hoppas han hittar ner i ett bra smygläge och gör han det kan han ta en hygglig placering trots tufft motstånd.

 - Trabant (lopp 10) har utvecklats fint för varje start och han var duktig vid segern i onsdags, berättar Tommy Berghagen.

 - Han är fortfarande lite valpig och vinglig men har ett härligt driv i steget. Det känns som han tar åt sig loppen på ett bra sätt och blir allt bättre. Han får denna gång starta från bakspår och vi får hoppas det löser sig på ett bra sätt. Han ställs mot motstånd som är mer rutinerat än honom men som sagt var, han blir allt bättre. 

 - Klaffar det lite kan han ta en bra placering även denna gång och det är en häst under stadig utveckling.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »