Umeå 4/9

| 2015-08-31 14:00

Det körs Breeders' Crown lopp på Umåker fredag. Startar där gör Tobin Kronos som är med i de treåriga hingstarna och valackernas avdelning plus Diego M.Boko som startar i ett ramlopp. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Diego M.Boko (lopp 3) gjorde en fullt godkänd insats senast som trea efter drygt två månaders tävlingsuppehåll, berättar Tommy Berghagen.

 - Det loppet ska ha gjort honom gott och det känns som hans formkurva är stigande. Han fick ett spår väl långt ut och det finns risk för att det kan bli vingel härifrån. Löser det sig på ett bra sätt ska han kunna sluta i den främre träffen.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Tobin Kronos (lopp 6) är en mycket fin treåring som var riktigt rejäl vid segern i E3 Consolation, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt ser bra ut med honom efter det loppet och även hans formkurva ska ha rätt lutning. Tyvärr så fick han  ett dåligt utgångsläge och det är mycket som kan gå snett från spår elva. Han behöver klaff den här gången men samtidigt så går det inte att räkna bort honom. han får ses som en outsider denna gång.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »