Mantorp 7/9

| 2015-09-01 13:31

Måndagens V64-omgång körs på Mantorp och Stall Stefan Hultman har tre hästar till start.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (lopp 7) tappade formen på försommaren och har haft ett litet tävlingsuppehåll, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har nu tränat på hemmavid inför sin comeback och han sköter jobben bra. Det är väl ändå säkert så att han kan behöva något lopp eller två innan formen är den rätta. Han kan säkert göra ett bra lopp redan nu men känslan är att det kan saknas lite i honom ännu.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

M.T.Jeopardy (lopp 8) blev lite laddad senast och galopperade tyvärr när bilen släppte, berättar Tommy Berghagen.

 - Vi tar det som ett olycksfall i arbetet då han normalt är stabil av sig. I övrigt var allt bra med honom och han var riktigt tapper vid segern i sin första start för Stefan. Han ska nog kunna göra ett bra lopp den här gången och det behövs då han bland andra möter en sprintermästarefinalist.

 - Löser det sig på ett bra sätt för Jeopardy ska han kunna sluta i den främre träffen.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Trot Kronos (lopp 9) var godkänd som tvåa senast då han stötte på en riktigt bra häst, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har fått ett fint utgångsläge och även om han inte är någon snabbstartare ska han få en fin resa. Vi får hoppas för hans del att loppet körs i ett jämnt, hårt tempo då han inte är så mycket för snabba temposkiftningar.

 - Det ser ut att vara flera riktigt tuffa hästar i loppet med dåliga lägen. Vi hoppas på lite tur på vägen och bra tempo, då kan han vara med och tampas om hygglig placering. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »