Eskilstuna 8/6

| 2015-11-05 07:23

Det är dags för Breeders' finaler på Sundbyholm och i de treåriga stonas uppgörelse hittar vi Cayenne Ovel i startfältet.

 - Cayenne Ovel (lopp 9) är en mycket fin häst som hela tiden gör allt som står i hennes makt, berättar Tommy Berghagen.

 - Senast fick hon ett tungt lopp och var tidigt slagen men som vanligt visade hon härlig moral och höll uppe farten bra till slut. Hon ser ut att ha tagit det loppet även om hon aldrig glänser i jobben (pappas dotter).

- Även om hon inte visat den gnistrande formen i de senaste starterna så var den senaste ett steg i rätt riktning. Bakspår är alltid lurigt men vi får hoppas på full fart och att hon jan få lite gratis denna gång även om hon bevisligen tål att göra en hel del själv. Realistiskt är väl att hoppas på en tredje, fjärdeplacering men ett streck kan hon vara värd på den välgarderade kupongen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »