Rock Me klev över två miljoner på Vincennes

| 2015-11-27 11:42

Svenska mästarna Josefine Ivehag och Rock Me vann montédebuten i Frankrike i förra veckan och följde på torsdagen upp med en fjärdeplats i disciplinen på Vincennes i Paris.

Rock Me och Josefine Ivehag. Foto av LARS JAKOBSSON

Rock Me och Josefine Ivehag. Foto av LARS JAKOBSSON

Segern på Mauquenchy i norra Frankrike var debuten i Frankrike för både Josefine Ivehag och Rock Me. Torsdagens lopp innebar debut i lite större sammanhang på Frankrikes största bana.
Josefine Ivehag hamnade i fjärdeparet invändigt i det 2850 meter långa loppet och hittade lucka vid upploppets början. Rock Me, spelad till dryga fem gånger på vinnarspelet, avslutade sedan starkt till en fjärdeplats på tiden 1.14,3.
Rock Mes tränaren Mimmi Elfstrand var nöjd med insatsen.
- Det blev lite positionsbekymmer men han avslutade ju bra. Som det verkar finns det inga bra lopp åt honom framöver så det blir nog så att han får gå hem för vintervila efter den här starten.
Fjärdeplatsen var värd drygt 70 000 kronor. Åby-hästen har nu tjänat cirka 2 035 000 kronor.
Loppet vanns av överraskningen Ukerlza du Benjo med Mathieu Mottier i sadeln.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »