Shaq Is Back nia i montétestet

| 2016-02-08 09:18

Ett mördande tempo och en tuff löpning. Nej, debuten för nioårige Shaq Is Back i disciplinen ridande trav kunde ha slutat bättre.

Shaq Is Back comebackade i ett montélopp i Paris på söndagen. Foto av CLAES KÄRRSTRAND

Shaq Is Back comebackade i ett montélopp i Paris på söndagen. Foto av CLAES KÄRRSTRAND

Daniel Redén test med monté på Vincennes i Paris för den tidigare elitloppsdeltagaren slutade med en niondeplats i hästens första start sedan i augusti.
Camille Levesque red Shaq Is Back som noterade tiden 1.12,7 och belade placeringen före succésvenskan Moving On som inte var till sin fördel den här dagen.
Loppet Prix de l'Ile de France - med hela 840 000 kronor i förstapris – vanns av tioåriga stoet Scarlet Turgot som nyligen tog hem världens största montélopp Prix de Cornulier. Alexandre Abrivard satt i sadeln på stoet som var heroisk och drog stenhårt i ledningen.
Segertiden nya löpningsrekordet 1.10,6 över 2175 meter.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »