ATG inleder undersökning mot tyskt spelbolag

| 2016-10-27 23:22

ATG har beslutat att inleda en undersökning mot Hamburger Trab-Zentrum och det tyska bolagets partner spelbolaget Pferdewetten.
- Vi har uppgifter om att Pferdewetten erbjuder sina kunder rabatter på ATG:s produkter. Det är i så fall ett solklart brott mot våra bestämmelser och avtal, säger Magnus Lunner, säkerhetschef ATG.

Enligt ATG:s vadhållningsbestämmelser och det avtal som finns mellan ATG och Hamburger Trab-Zentrum är det förbjudet att erbjuda kunder rabatter på ATG:s produkter.
- Lika villkor ska gälla för samtliga av våra kunder. Om detta råder inget tvivel. Vi har därför i dag beslutat att inleda en utredning för att klargöra de uppgifter vi har. Under utredningstiden kommer Hamburger Trab-Zentrum och dess partner bli avstängda för allt spel på ATGs produkter, säger Magnus Lunner.
Hamburger Trab-Zentrum är partner till ATG och erbjuder tyska kunder spel på ATG:s produkter bland annat via Pferdewetten.
- Omsättningsmässigt är Tyskland en liten spelmarknad för ATG. De tyska kunderna vinner i paritet med genomsnittet av vår totala kundgrupp, säger Magnus Lunner.
ATG utreder sedan en tid tillbaka också den belgiska partnern PMU Belge för eventuellt avtalsbrott.
- Utredningen pågår och därför vill jag i nuläget inte uttala mig mer om innehållet i den utredningen, säger Magnus Lunner.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »