På lördag startar Guldstallets tävling

| 2017-08-29 10:58

Guldstallet är tillbaka och startar igång poängräkningen på lördag med ett förstapris på 100 000 kronor. Andelsägare i Travkompaniet har också möjlighet att gå med i vår egen liga.

Efter några års uppehåll är Guldstallet tillbaka, en riktigt rolig tävling med ett fiktivt stall som tävlar mot andra stall. Förstapriset är 100 000 kr, många fina etappriser och förstås äran!
Tävlingen pågår mellan den 2 september och fram till den 25 november och det stall som dragit in mest poäng under perioden, vinner förstapriset.

Tävlingen pågår i tre etapper;
Derbyetappen, 2 september - 29 september
Kriterieetappen, 30 september - 29 oktober
Breeders Crownetappen, 30 oktober - 25 november

Travkompaniets liga

Nu kan ni vara med och tävla i Travkompaniets egen liga. Förutom priserna i Guldstallet så delar vi ut pris till de andelsägare som placerar sig bland de tio främsta i vår egen liga.
Så ta chansen att utmana varandra i Travkompaniets liga.
Lycka till!

Här hittar ni Travkompaniets liga i Guldstallet

 

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »