Årjäng 12/7

| 2014-07-06 19:37
V75 avgörs på Årjäng denna vecka och Stall Stefan Hultman har tre hästar till start under dagen och samtliga är med på det stora streckspelet.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Diego M.Boko (lV75-2) avslutade godkänt i ett amatörlopp på Solvalla i fredags, berättar Tommy Berghagen.

  - Han fick ett snällt lopp och med lite mer klaff på vägen hade han varit närmare vinnaren i mål. Han har tagit loppet bra verkar ha stabiliserat sig sedan Stefan börjat köra honom på lite säkerhetsbalans. Från ett fint utgångsläge kan han vara med och tampas om en hygglig placering men det blir tufft för honom att vinna.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (V75-3) är en häst med god kapacitet för den klass han befinner sig i, berättar Tommy Berghagen.

  - Senast i Boden blev det galopp på upploppet med en bra placering på gaffeln. Det gick väldigt fort i det läget när Venkatesh kom långt ut i banan efter att ha fått en resa i kön. Venkatesh var tidigare ganska osäker men det känns ändå trots galoppen senast som han har stabiliserat sig.

  - Löser det sig på vägen och han slipper ett alltför tungt lopp kan han vara ett litet rysarbud men det behövs tur på vägen.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Orecchietti (V75- )har svarat för två mycket fina insatser i de lopp han gått efter sitt tävlingsuppehåll, berättar Tommy Berghagen.

  - Han visade vilken fin inställning han har då han sträckte på sig lördags på klasshästens vis. Han har tagit lördagens lopp på bästa sätt, han är fortsatt pigg och fräsch.

 - Orecchietti är en häst av den kalibern att han alltid räknas när han startar även om han har blivit väldigt svårt placerad denna gång. Vi får hoppas på tur på vägen så han kommer in i loppet. Inga ändringar planerade, avslutar Tommy.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »