Jägersro 29/7

| 2014-07-23 12:55
Det är dags för stortrav på Jägerso med Hugo Åbergs Memorial som huvudnumret. I storloppet startar Stall Stefan Hultmans Orecchietti och han har lottats till ett tredjespår bakom bilens vingar. 
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Orecchietti (lopp 10) har varit mycket fin i de tre starter han gjort efter sitt tävlingsuppehåll, berättar Tommy Berghagen.

  - Senast på Årjäng backades han ner i fältet från start och avslutade mycket fint när han togs ut i banan in på upploppet men var utan chans att ta någon framskjuten placering. Han gick dock i mål med bra spänst och fint klipp i steget i en riktigt snabb avslutning. Orecchietti ska gå framåt med de lopp han nu har fått i sig.

  - Han har fått ett fint utgångsläge och ska kunna få en bra resa. Trots han nu möter stenhårt motstånd ska Orecchietti räknas och han ska ses som ett outsiderbud.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »