Solvalla 30/7

| 2014-07-24 12:00
Så var det då dags för Solvalla att ta upp sina onsdagstävlingar igen. Stefan har anmält en häst till start och det är Quality Questioned som kommer ut i ett lopp över sprinterdistans med autostart. 
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Quality Questioned (lopp 5) var rejäl vid seger senast då han via en snabb första långsida avancerats mot ledningen, berättar Tommy Berghagen.

  - Han kunde sedan efter strid hålla undan för attackerande motståndare över upploppet och han sträckte på sig berömvärt. Han hade inte startat på en och en halv månad innan det och bör vara stärkt av det loppet han nu fick i sig.

  - Han har nu fått ett mycket tråkigt utgångsläge och det är bara att konstarera att det är svårt att komma till i loppen från ett tolftespår bakom bilen. Han behöver mycket tur på vägen och har han det kan han vara en platsrysare men längre än så kan man inte sträcka sig.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »