Solvalla 6/8

| 2014-07-31 15:47
Solvalla kör sin andra onsdag efter sommaruppehållet. Stall Stefan Hultman har en häst till start och det är Rugiada dei Rex som kommer ut i ett lopp för fyraåriga ston.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Rugiada dei Rex (lopp 4) galopperade strax efter bilen hade släppt senast och det tillhör inte vanligheterna, berättar Tommy Berghagen.

 - Vi tar det som ett olycksfall i arbete och hon har med något undantag annars varit väldigt stabil. Hon tävlar annars jämnt och säkert, hon har gjort ett antal mycket fina insatser. I näst senast starten avslutade hon riktigt vasst i Fyraåringseliten för ston.

 - Från bakspåret och mot tufft motstånd blir det svårt för henne att segerstrida. Hon trivs bra med ett lopp på rulle och få spela ut sin speed till slut. Med klaff på loppet kan hon vara med och slåss om en hygglig placering men att vinna blir tufft, avslutar Tommy.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »