Solvalla 20/8

| 2014-08-14 13:06
Solvalla kör en V75-omgång på onsdag med Jubileumspokalen som det största loppet i omgången. Stall Stefan Hultman har tre hästar till start under kvällen.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (lopp 4) gjorde ett strålande lopp senast i Sommartravets final och han föll med flaggan i topp, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var klart positiv som tvåa på rikstoton även i starten innan och han har visat att formen sitter där. Allt har också sett bra ut med honom efter det senaste loppet och det är klart positivt att det nu har blivit kontinutet i hans tävlande.

 - Distansen ska han klara av på ett bra sätt då styrkan är lite av hans adelsmärke. Han stöter återigen på kvalificerat motstånd men är så pass bra själv att han ska räknas tidigt.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Ille Faciet (lopp 6) kom aldrig in i loppet senast och gick i mål med sparade krafter, berättar Tommy Berghagen.

 - Han såg annars bra ut i loppet och allt ser fint ut med honom efter det loppet också. Formen är det inget fel på men från ett åttondespår bakom bilen är det svårt att vara optimist.

 - Vi får hoppas att det kan lösa sig på ett vettigt sätt och att han kan ta en hygglig placering.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Te Freddo Knick (lopp 13) är en stor häst som tagit mycket tid på sig och han har även haft en del problem med fräschören, berättar Tommy Berghagen.

 - Han är uppfräschad sedan han startade senast och sköter nu jobben på ett fint sätt. Det är frågan om en häst med god grundkapacitet och han inledde ju också med två raka segrar.

 - Fungerar han fullt ut får han ses som en typisk outsider trots avsaknaden av lopp i kroppen. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »