Bergsåker 30/8

| 2014-08-24 19:37
På lördag ska Sundsvall Open Trot avgöras med en miljon kronor i förstapris. En av de tio bakom startbilens vingar är Orecchietti.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Orecchietti (V75-7) galopperade senast i Åbergs utan att vi har någon egentlig förklaring till varför, berättar Stefan.

 - Han hackade till någon gång innan galoppen men den kom ändå överraskande och vi tar den som ett olycksfall i arbetet. Det är möjligt att han blev lite överraskad av att gå barfota runt om. Han var sedan fin efter galoppen och vi har naturligtvis gått igenom Orecchietti efter den starten. Det var inga fel på honom och han har också varit superfin i träningen inför den här starten.

 - Han räknas i alla sammanhang och han har toppform. Orecchietti kan öppna bra och vi får hoppas det kan lösa sig på ett bra sätt. Orecchietti kommer denna gång gå barfota fram, med bakskor samt helstängt huvudlag och jänkarvagn, avslutar Stefan.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »