Solvalla 29/8

| 2014-08-25 12:18
Solvalla kör lunchtävlingar även denna fredag och Stefan har anmält tre hästar till start.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Song and Dance Man (lopp 3) är en jättefin treåring som är lugnt tagen så här långt och inte alls spritsad, berättar Stefan.

 - Han var ok senast och Örjan vred inte ur honom allt då loppet blev som det blev. Han kommer att bli riktigt fin med tiden men han behöver få några lopp till i sig innan han är färdig och det känns som han kommer blomma ut som fyraåring.

 - Han ska trots ett svårt utgångsläge räknas och vi får hoppas det kan lösa sig på ett vettigt sätt. Inga ändringar aktuella.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Le Lahar (lopp 4) har varit riktigt bra vid tre raka segrar även om han travade sämre till slut senast, berättar Stefan.

 - Han är stor och tung, han kommer att bli riktigt fin när vi börjar köra honom barfota men det lugnar vi oss med än så länge. Han är tillfixad efter det senaste loppet och han sköter träningen på ett bra sätt.

 - Vi hoppas att travet flyter bättre den här gången och han ska också ha nytta av loppen han fått i sig. Han ska räknas även denna gång och det är inte heller aktuellt med några ändringar på honom.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- So Much Water (lopp 8) var okej i sin debut för att vara förbättrad till sin andra start, berättar Stefan.

 - Hon var inte helt tom i mål och hon gick också i mål med tussarna odragna. Hon ska gå framåt ytterligare en del med det loppet i sig och skulle det stämma till från springspåret kan hon vara en liten outsider. Vi är dock fullt nöjda om hon slutar bland de tre första och inte heller här är det aktuellt med några ändringar, avslutar Stefan.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »