Aikio vill jobba med Formel 1-hästar

| 2014-09-16 09:53
Solvallatränaren Stefan Hultmans storstall har gjort klart med ett nyförvärv. Sundbyholmstravets Pasi Aikio lägger ner sin egen rörelse och tar anställning som ny försteman hos Solvallatränaren.
Pasi Aikio blir ny försteman hos Stefan Hultman.  Foto av Kanal 75
Pasi Aikio blir ny försteman hos Stefan Hultman.  Foto av Kanal 75
Det skriver Travronden i tisdagens utgåva av tidningen. Pasi Aikio har de senaste åren kombinerat proffstränarlivet med en karriär som lärare på en numera nedlagd travutbildning. Nu väljer han att satsa på en heltidsanställning.
- Hos Stefan Hultman är det Formel 1-hästar man jobbar med. Visst har jag haft någon bra häst i stallet hela tiden, men där är det genomgående kanoner, säger Pasi Aikio till Travronden. Vad som ska hända med Aikios 23 hästar är inte klart. Sexårige hingsten Ghetto Blaster äger han själv och han vill fortsätta träna hästen.

Mikael Wikner

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »