Kriterielunch på Solvalla

| 2014-09-19 08:01
I samband med finalerna av Svenskt Trav-Kriterium och Trav-Oaks 28 september kommer Svensk Travsport att bjuda på Kriterielunch på Solvalla.
Inbjudan går ut till alla som köper en ettåring på Kriterieauktionen samt alla uppfödare som anmält häst till Kriterieauktionen. Köparna kan se fram emot en inbjudan vid kontraktskrivning medan inbjudan har gått ut till alla uppfödare per brev. I erbjudandet ingår välkomstdrink och tvårätters lunch med måltidsdryck och kaffe. Initiativet kommer från Svensk Travsports projektledare Henrik Högström.
- Kriterieauktionen är jätteviktig för hela travsporten. Nu när auktionen är tillbaka på Solvalla och det körs trav samtliga auktionsdagar hamnar sporten verkligen i fokus. Det känns viktigt att kunna visa köpare och säljare på auktionen vår uppskattning direkt i samband med Kriterie- och Oaksfinalen på söndagen.

"Vår viktigaste kund"

Att beräkna hur många som kommer på lunchen är en utmaning, inte minst för att de som köper häst på lördagen får sin inbjudan på kvällen i samband med kontraktskrivningen varvid det blir kort varsel för några av köparna.
- Vår förhoppning är att alla som har möjlighet kommer på söndagen men antalet platser på Valla Krog är begränsade, så det är först till kvarn som gäller, berättar Högström.
Varför satsar ni just på hästägarna och uppfödarna?
- Hästägaren är allas vår viktigaste kund, oavsett om man är tränare, kusk, hovslagare eller fodertillverkare. Listan kan göras lång. Att uppfödarna ska premieras i detta sammanhang känns lika självklart då det är tack vare dem och deras kunskap som svensk travsport är bland den bästa i världen, säger Johan Lindberg, tillförordnad generalsekreterare på Svensk Travsport. 

Svensk Travsport

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »