En egen Maharajah?

| 2014-09-25 10:56

Klockan 17:00 i eftermiddag inleds en av årets höjdpunkter i svensk travsport, Kriterieauktionen. Under dagarna tre skall 455 ettåringar få nya ägare bland annat ett antal avkommor till vår Prix d´Ameriquevinnare Maharajah!

Vackra Maharajahdottern Unchained Feelings är med på kvällens auktion.

Vackra Maharajahdottern Unchained Feelings är med på kvällens auktion.

I år är Kriterieauktionen tillbaka på Solvalla. Inne på Ströget finns nu en auktionsring där hästarna visas som bjuds ut under torsdag, fredag och lördag.
Klockan 17:00 i eftermiddag är första utrop där 100 selekterade ettåringar bjuds ut.

En egen Maharajah?

Bland de 455 ettåringarna som bjuds ut i katalalogen finns 19 stycken med Maharajah som pappa. Efter en strykning är fem av dem med i kvällens selektauktion dit endast 100 hästar har "kvalificerat" sig. Det är i kväll som de bäst stammade ettåringarna bjuds ut och kanske är det läge att köpa sig en egen Maharajah?

Vi vet att Stefan Hultman hittat några intressanta hästar på auktionen. Är ni intresserade av att köpa en ettåring för att ha den i träning hos Stefan är ni välkomna att kontakta honom på ; 070 725 76 37 eller Tommy Berghagen på 070 413 02 62.

Supersnygge Maharajasonen Fairplay Pellini säljs på kvällens auktion.

Supersnygge Maharajasonen Fairplay Pellini säljs på kvällens auktion.

Tre kvällar

Kriterieauktionen pågår under torsdag, fredag och lördagkväll. Om man nu inte kan närvara så kan man som vanligt se auktionen live via ASVT´s sida.

Här hittar ni all information om helgens auktion

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »