Solvalla 15/10

| 2014-10-09 12:46

Dags för en ny halv V86-omgång på Solvalla och Stefan har anmält Quality Questioned till start.

 - Quality Questioned (lopp 10) var bra senast och jag hade lite på känn att han skulle vara på väg in i form, berättar Stefan.

 - Han är stor och tugn, han har därmed behövt flera lopp i sig för att komma igång. Kenneth gjorde en vaken styrning men hästen var mycket bra och vann helt klart på en gångbar tid.

 - Han har fått bra förutsättningar den här gången med ett fint utgångsläge och distansen är nog den han gillar bäst. Den värsta motståndaren på papperet som jag tycker har fått ett dåligt spår och Quality Questioned ska ses med en vettig vinstchans om det inte strular för honom i loppet.

 - Jag räknar med att han ska gå barfota runt om. med ett helstängt huvudlag och med jänkarvagn, det vill säga som senast, avslutar Stefan. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »