Solvalla 22/10

| 2014-10-16 13:26

På onsdag är det återigen dags för V86 Xpress med halva omgången på Solvalla. Stefan har anmält fyra hästar till start och en till premielopp, Trudilutt.

 - Queasy (lopp 6) fick inte chansen senast utan han gick i mål med sparade krafter, berättar Tommy Berghagen.

 - Han visade i varje fall att formen är på gång och han tävlar jämnt och säkert på den höga nivå han befinner sig. Han har fått ett passande utgångsläge och ska kunna sluta bland de tre, fyra första om det klaffar på vägen.

 - Ponziopilato Stra (lopp 8) var inte på topp senast han startade men han var lite nedsatt av något den gången, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt ser bra ut i jobben nu men han lär behöva något lopp i kroppen innan formen är den rätta. Han har bra inställning ocfh kommer säkert göra ett bra lopp redan nu. Kan han vara trea, fyra den här gången får vi nog vara nöjda. Ponziopilato kommer att tävla barfota runt om.

 - Venkatesh (lopp 8) var mycket bra vid segern senast och det är ju en häst med god grundkapacitet, berättar Tommy Berghagen.

 - Han kan ju agera lite överambitiöst bitvis och därför behöver inte bakspåret vara fel. Det kan ju i och för sig bli så att han hamnar en bra bit ner i fältet men vi får hoppas att det blir bra tempo på loppet.

 - Om Venkatesh håller sig lugn och med lite klaff på vägen räknas han alltid i den klass han befinner sig. Venkatesh kommer även denna gång tävla med skor.

 - Rugiada dei Rex (lopp 10) kom aldrig in i loppet senast och det blev lite intetsägande, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt seer bra ut med henne i jobben och hon gör i regel fina dagsverken även om hon inte vinner så ofta. Den här gången har hon sämsta tänkbara utgångsläge och vi får hoppas att det löser sig på bästa sätt. Från spår tolv bakom bilen får vi nog vara nöjda om hon kan tjäna en hygglig slant. Rugiada kommer att tävla barfota runt om även denna gång.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »