Solvalla 24/10

| 2014-10-20 12:15

Solvalla kör lunchtrav på fredag och Stefan har anmält Sebastian Sund till start.

Sebastian Sund gör sin första start i Stefans regi på fredag.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Sebastian Sund gör sin första start i Stefans regi på fredag.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (lopp 5) är en stor fin treåring som också är lite tung, berättar Stefan.

 - Han har därför fått träna på ett par månader hos oss och jag upplever honom som en häst som passar mycket bra med vår backträning. Han tar jobben på ett fint sätt och jag är lite spänd på hur han kommer att vara på tävlingsbanan.

 - Sebastian har tidigare visat att han har kvalitéer som duger gott. Han har nu gått mycket tung träning och lär behöva något lopp i sig innan han får fart på benen. Vi är nöjda om han gör ett bra lopp och att han fungerar som han ska. Det är helt klart en spännande häst som jag tror vi kommer att få glädje av.

 - Han kommer att gå med skor och i en vanlig vagn den här gången. Huvudlag bestämmer vi efter värmningen och han ska ses med platschans denna gång, avslutar Stefan.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »