Boys Going In till Souloy

| 2014-10-22 08:14

Kalmartränaren Fredrik Perssons fyraårige stjärna Boys Going In är tillfälligt flyttad till Frankrike och tränaren Fabrice Souloy.

Boys Going In flyttas tillfälligt till Frankrike och tränaren Fabrice Souloy. Foto av LARS JAKOBSSON

Boys Going In flyttas tillfälligt till Frankrike och tränaren Fabrice Souloy. Foto av LARS JAKOBSSON

- Hästen har bara gjort elva starter i år och vi tycker väl inte att vi fått ut det vi hoppats på av den här säsongen. Jag kände att han trivdes på den stora banan i Frankrike senast i finalen av Europaderbyt. Det finns många passande lopp för honom i Frankrike på nyåret och det ska bli spännande att testa, säger Fredrik Persson.
Kommer du att åka ner och köra honom själv?
- Nej, det kommer jag inte. Däremot är det meningen att jag får tillbaka honom i träning när han kommer hem igen, säger Fredrik Persson.
Boys Going In inledde karriären med att rada upp segrar som treåring och blev tidigt en av kullens snackhästar. Totalt i karriären har det blivit åtta segrar på 23 starter och drygt 1,5 miljoner kronor inkört.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »