Solvalla 5/11

| 2014-10-30 13:39

Det är dags för en ny delad V86-omgång och till Solvalla har Stefan anmält tre hästar till start.

- Rugiada dei Rex (lopp 8) kom aldrig in i loppet senast men avslutade i varje fall hyggligt, berättar.

 - Allt ser fortsatt bra ut med henne och hon tävlar ju i regel jämnt och säkert. Tyvärr så har hon ett lika dåligt utgångsläge som senast och det går inte att vara någon större optimist angående hennes chanser denna gång.

 - Sebastian Sund (lopp 9) agerade lite trögt i sin första start för Stefan men var samtidigt behov av att få det loppet i sig, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt ser bra ut efter loppet och han ska säkert ha gått framåt med den genomköraren i sig. På papperet ser det ut som ett ganska tufft motstånd han ställs emot och kan han sluta trea, fyra har han gjort det bra.

 - Ruhuna Tea (lop 10) är en mycket fin häst i grund och botten men han har varit drabbad av infektioner i omgångar, berättar Tommy Berghagen.

 - Han sköter träningen på ett bra sätt men är inte spritsad inför den här uppgiften. Det är en häst med väldigt fin grundkapacitet men han ställs mot väldigt tufft motstånd som har full form och han har dessutom fått bakspår. Det känns som han den här gången får ses som en platsrysare i första hand.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »