Solvalla 19/11

| 2014-11-14 09:38

Det är dags för en ny delad V86-omgång på Solvalla kommande onsdag. För "det gröna stallet" inleds tävlingsdagen med att två stycken tvååriga hingstar ska gå kvallopp, Trot Kronos och Trudilutt.

Till start har Stefan anmält Pink Elephant och Posterized

- Posterized (lopp 8) är en fin treåring som är under stadig utveckling, berättar Tommy Berghagen.

 - Stefan har haft svårt med att hitta lämpliga lopp åt honom bitvis eftersom han har en tvångsprissumma på sig. Hästen visar god kapacitet och är helt klart på rätt väg. Vi hoppas han sköter sig och på så sätt kan bättra på sin poängskörd.

 - Pink Elephant (lopp 10) återkommer efter ett tävlingsuppehåll men är rejält förberedd inför sin tävlingscomeback, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har bland annat gått två montékval eftersom han rullade över i passgång kort före mål i överlägsen ledning i det första försöket. Han har sett fin ut i båda dessa kvallopp och han har ju tidigare visat att han duger gott i den klass han befinner sig i.

 - Han gör säkert ett bra lopp men det är tufft att begära att han ska vinna när han nu ställs mot motståndare som är i full form.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »