Bjerke 22/5 Stefan

| 2014-11-18 09:21

V75 avgörs på Bjerke travbana utanför Oslo denna vecka och Stall Stefan Hultman har två hästar anmälda till start. Resan dit påbörjas på fredagen för hästarna och de ska inte ha något problem med den tillhörande övernattningen.

- Queasy (V75-1) har varit riktigt fin länge och jag tycker han levererar varje gång när han får chansen, berättar Stefan.

 - Han är lite beroende av att få rätt resa och vissa gånger har han blivit fast. Formen är i varje fall på topp men nu har han fått ett elftespår och det är inte bara att kliva runt dom i spåren.

 - Vi får hoppas det blir lite körning och får han sin smygare i hårt tempo går han alltid rejält in i mål. Han har form och kapacitet för att sluta långt framme och jag tycker att det är farligt att glömma bort honom.

 - Han kommer att gå med skor runt om och det är en liten nackdel för honom att gå med framskor. Som vanligt blir det ett helstängt huvudlag och jänkarvagn på honom. 

 - Diego M.Boko (V75-4) klarade inte av när Örjan slutade köra på honom senast in i första sväng och då glömde han av sig och galopperade, berättar Stefan.

 - Han kan vara lite känslig i dessa lägen och speciellt när han går barfota. Han har annars ruggig form och hans näst senaste lopp är nog det bästa han gjort även om han har varit riktigt bra förut också.

 - Han öppnar hygglig och denna gång kommer han gå med skor runt om vilket gör honom lite snabbare ut och stabilare. Han har kapacitet som duger och han ska kunna sluta långt framme den här gången. Det blir som tidigare helstängt huvudlag och jänkarvagn på honom, avslutar Stefan. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »