Solvalla 26/11

| 2014-11-20 13:49

Det är dags för en ny delad V86-omgång med Solvalla som ansvariga för den ena halvan. Stefan har anmält tre hästar till start och förutom det ska också den tvåårige hingsten Kaching (e. Kadabra - A Girl Named Sugar) gå kvallopp.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (lopp 4) galopperade senast i den tempoökning som blev över sista långsidan, berättar Tommy Berghagen.

 - Han bör annars vara stärkt av de lopp han nu har fått i sig och han sköter den underhållande träningen bra. Han har fått ett fint utgångsläge och härifrån kan han vara en platsrysare om loppen har tagit honom framåt som man hoppas.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Rugiada dei Rex (lopp 9) hamnade i de bakre regionerna senast och avslutade hyggligt även om hon slutade först utanför pengar, berättar Tommy Berghagen.

 - Hon löper jämnt och säkert hela tiden även om hon inte vinner så ofta. Hon följer med i alla tempon och hon ställdes mot lika tufft motstånd senast i stort sett som den här gången. Skillanden är att hon fått ett betydligt bättre utgångsläge den här gången.

 - Från det här läget går det nog att hoppas på en fjärde, femteplacering. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (lopp 10) galopperade på första långsidan sedan han blivit över i tredjespår utan rygg, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har ju stor kapacitet men är samtidigt ingen enkel pålle i loppen. Loppet innehåller en hel rad mycket bra hästar med bland annat den som satt världsrekord på den aktuella distansen i Harper Hanovers i år.

 - Det blir tufft för honom att vinna tror jag men håller han sig lugn blir det spännade att se vad han kan göra. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »