Travkompaniets adventskalender - 17 december

| 2014-12-17 09:32

Varje dag fram till julafton har vi en egen adventskalender med bilder på hästar. Var med och gissa vilken häst som är på bilden, det kan handla om nya som gamla hjältar i vårt stall eller kanske någon berömd pappa till någon av våra hästar.
Så, vem är hästen på bilden idag?

Vem är hästen på bilden idag? Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Vem är hästen på bilden idag? Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Rätt svar från 16 december; Jocose

Den fantastiske hingsten som under karriären ägdes och tävlade för Travkompaniets stall. Alla minns säkert när han närmaste exploderade när luckan kom kort före mål och vann Guldfinalen på Solvalla i maj 2007. Nu är han avelshingst där hans första kull som är två år som redan gjort succé på tävlingsbanan.

Dagens vinnare är; Inga Saxunger.
Vi gratulerar och önskar lycka till i den fortsatta tävlingen.

Vi kommer nämligen att spara alla rätta svar och den person (som också är andelsägare i Travkompaniet) som har haft flest rätta svar under tävlingsperioden, vinner ett fint pris! Så med andra ord, har du gissat rätt men inte blir dagens vinnare, kan du ändå vinna slutpriset. Så kom igen och skicka in dina gissningar!

Här är versen och ledtråden till dagens bild;

En tuffing på banan med långt namn

Hemma en myskille man vill ta i famn

Med stjärnhästen Panne är han bror

För de har nämligen samma mor

Med ovanstående vers som ledtråd kanske du nu vet vilken häst som är på bilden? Vet du det och vill vara med och tävla, mailar du in ditt svar till info@travkompaniet.se och märker ditt svar med "Adventskalendern".

Ett svar per person och du kan skicka in ditt svar fram tills dess att nästa dags bild publiceras.

Lycka till!

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »