Solvalla 7/2

| 2015-02-01 20:01

Det är dags för V75-finaler på Solvalla och Stall Stefan Hultman har fyra hästar till start.

 - Pink Elephant (lopp 1) gör sin andra start under sadel, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var inte som bäst senast men sköter nu träningen fint. Han möter några rutinerade montéhästar men vi hoppas han sköter sig och kan ta en hygglig placering.

 - Queasy (lopp 5) var mycket bra vid segern senast och han visade verkligen att formen sitter där, berättar Tommy Berghagen.

  - Det känns som han gör sina bästa lopp när han får vara med i den främre träffen under resans gång. Ställs nu mot ett tufft gäng silverfinalen med bl.a. annat en färsk guldvinnare i fältet. Löser det sig vettig för honom är han med och slåss om en plats bland de tre, fyra första i mål.

 - Diego M.Boko (lopp 10) trivdes inte på det stumma underlaget senast och blev rullig med en galopp som följd, berättar Tommy Berghagen.

  - Han ser annars ut att hålla den fina form han visade i starten innan då han var riktigt bra vid seger. Som sig bör ii en final möter han tufft motstånd och han har också fått ett dåligt utgångsläge. Han tål att göra en del själv på vägen men det blir tufft för honom att segerstrida med det startspår han fått.

 - Quality Questioned (lopp 11) svarade för en rejäl insats senast då han efter ett lopp utvändigt om ledaren kunde vinna, berättar Tommy Berghagen. 

 - Han löper jämnt och säkert, han gör alltid sitt. Det blir andra förutsättningar för honom denna gång med tillägg men det är många fina hästar med så han kan kanske få bra draghjälp. Allt ser fortsatt bra ut med honom och strular det inte på vägen kan han sluta i den främre träffen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »