Bergsåker 7/3

| 2015-03-01 20:33

Bergsåker står som värd för V75 och Stall Stefan Hultman har tre hästar anmälda till start. Först ut är Queasy följd av Diego M.Boko och Sebastian Sund

 - Queasy (V75-1) svarade som vanligt för en bra insats senast, han löper verkligen jämnt och säkert hela tiden, berättar Tommy Berghagen.

 - Allt ser fortsatt bra ut med honom och det finns all anledning att tro han gör bra ifrån sig igen. Den aktuella distansen klarar han fint och han är allround. Ett spår långt ut på vingen gör att han behöver en del men löser det sig och han inte hamnar på vingel slutar Queasy långt framme.

 - Diego M.Boko (V75-6) galopperade i lördags utan att vi har någon riktigt bra förklaring till varför, berättar Tommy Berghagen.

 - Han hade  varit trög berättade Örjan och när han bad Diegom om en ökning hade han blivit rullig med en galopp som följd. Vi tar det som ett olycksfall i arbete, han har annars fungerat fantastiskt bra det senaste halvåret och hela tiden blivit bättre. 

 - Läget är lite lurigt men skulle det lösa sig för Diego ska han räknas. En outsider som det ser ut.

 - Sebastian Sund (V75-7) var strålande i söndags på Solvalla då han tog en fin spetsseger på en mycket bra tid, berättar Tommy Berghagen.

 - Sebastian har kommit undan för undan och blivit allt bättre. Formen är på topp men tyvärr drog hanb "Svarte-Petter" i spårlottningen. Från det utgångsläge han fått är det svårt att komma till men med fina form han visat får han ändå ses som ett litet rysarbud.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »