Etta i kullen

| 2008-08-26 12:07

Lie Detector har med eftertryck visat att hon är etta bland de fyraåriga stona i år efter segrar i både StoChampionatet och Drottning Silvias pokal. Nu när det är dags för hennes årskulls derbyuttagningar så ska hon ta ett nappatag med hingstarna och valackerna. Det gör hon som förhandsfavorit att vinna sitt uttagningslopp.

Lie Detector har dominerat den fyraåriga stokullen i år.
Lie Detector har dominerat den fyraåriga stokullen i år.

Lie Detector (lopp 7) var ju strålande i sin senaste start då hon i överlägsen stil hemförde StoChampionatet. Hon fick sig en liten pust någon vecka efter det men har nu tränat på ett väldigt positivt sätt. Stefan låter klart uppåt med hennes träningsrundor och allt har gått enligt plan. Stefan har ju också verkligen en gudabenådad fingertoppskänsla att hitta den rätt formen på hästarna till de stora loppen.

Lie Detector reste ner till Malmö igår med sin skötare Madelene Warnebo. ”Madde” rapporterar nu på förmiddagen att Lie Detector har övernattat på bästa sätt och hon verkar vara mycket tillfreds med tillvaron.

Från ett bra utgångsläge känns det som chansen till att Lie Detector kan köras till ledningen ska vara god. Hon ska helt klart ses med fin vinstchans.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »