All Ears - såld

143

Information

Om All Ears - såld

Amerikanska med en gnutta franskt blod
All Ears har till 90% amerikanskt blod och 10 % franskt blod i sina ådror och en inavelskoefficient på 8,68%.

Pappan, Jocose, född 2002 (e. Express Ride - Ourasine e. Ourasi - Drulliets Jewel e. Nevele Diamond), var en av sin kulls bästa hästar. Han tog rekordet 1.10,7 och sprang in över 4,8 miljoner kronor. Han tävlade för vårt stall och tillhörde vår fantastiska J-kull. I E3-finalen 2005, hade vi hela fyra hästar med från J-kullen, Jaded, Jampacked, Jazzman och Jocose. Bästa kompisen Jaded vann senare Kriteriet med Jocose på tredjeplats. Som fyraåring var Jocose med i de tre stora årgångsfinalerna, Kungapokalen (3;a), Sprintermästaren (2;a) och Derbyt (2;a). Som tävlingshäst var han en riktig hederskille som alltid gjorde sitt bästa utan att ha det rätta flytet som oftast krävs för att vinna de största loppen. Han var och kommer för alltid att vara, en av våra största hjältar!
I aveln har han lyckats riktigt bra trots att han inte riktigt har fått chansen.
Han har små kullar och kanske inte fått de bästa stona men trots det så har han lämnat två miljonärer, förra årets E3-segrarinna Uncertain Age med närmare 1,7 miljoner på kontot samt Sucre med 1,5 miljoner (sept-2017).
Hans 2-åriga dotter Activated har inlett tävlingskarriären på ett strålande sätt och vann i senaste starten ASVT´s auktionslopp.
Jocose har en närmast unik stamtavla då han förmodligen är den ende avelshingst av rang att föra den franske nationalhjälten Ourasi´s blod vidare. Superhästen vann bl.a Prix d´Amerique hela fyra gånger men var i det närmaste steril och fick endast ett fåtal avkommor. En av dem är dottern Ourasine som är mamma till Jocose.

All Ears möderne går tillbaka på hela sju generationer Menhammaruppfödda ston! I hennes stamtavla hittar vi också Menhammarhingstarna, Smokin Yankee, Zoot Suit, Moneymaker och legenden själv, Big Noon!

Modern, Pay Attention, e Viking Kronos - Dedicated), Rek. 1.15,5m, 1.11,4ak, 1.12,9am, 1.15,9al, 6 segrar och 682 700 startprisumma, var själv en nyttig tävlinghäst. I aveln är All Ears hennes första avkomma.
Mormordern, Dedicated (Smokin Yankee - Kind Attention) var som tävlingshäst en av sin kulls bästa ston. Hon sprang in över 1,3 miljoner kronor och vann hela 11 lopp. Hon var svensk rekordhållarinna som 2-åring och vann bl.a Nordiskt 2-årspris, Coccinelles lopp, uttagningslopp till Oaks, utagningslopp till Stochampionatet där hon sedan var fyra i finalen. I aveln fick hon sex avkommor, tre av dem kom till start. Förutom Pay Attention, helbröderna och de före detta Travkompanihästarna, No Big Deal (700 00 kr) och Milliondollarbaby (420 000 kr)
Mormor, Kind Attention, (Zoot Suit - Undine e. Moneymaker) var ett sto med tufft humör och en riktigt bra tävlingshäst som för Örjan Kihlström vann 23 lopp med över en miljon på kontot.
Förutom miljonärskan Dedicated har hon också lämnat ytterligare en miljonär, Wouldn´t Mind.

I det här mödernet hittar vi också SM-aktuelle Alfas Da Vinci ( 5 milj).

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »