Who's Who laddar om mot midsommarveckan

| 2019-06-05 11:24

I lördags visade Who's Who med besked att han blir att räkna med även mot den äldre eliten. Nu laddar han om mot nästa uppgift som blir i midsommarveckan.

Who's Who ser fram emot midsommarveckan. Foto; A.Lindblom

Who's Who ser fram emot midsommarveckan. Foto; A.Lindblom

Who's Who var verkligen läcker att se när han närmast flög över upploppet i lördagens gulddivisionsdebut till en mersmakande andraplats.

Han ser ut att tagit det loppet på ett bra sätt och laddar nu om för ny uppgift. Pasi Aikio berättar mer om den tilltänkta matchningen;

- Det var verkligen härligt att se Who's Who i lördags, alltså den svepningen var riktigt maffigt att se. Precis som vi befarade före loppet så blev det svårt med spår tio och han hamnade där han hamnade och sedan blev det för långt fram. Även om jag förstås trodde att han skulle räcka till i gulddivisionen så ville jag ju se det också så det var lite upp till bevis för Who's i lördags. Och, han visade med besked att han matchar även den äldre eliten för det var inga dåliga hästar han bara svepte förbi i lördags, säger Pasi och fortsätter.
- Allt är väldigt bra med Who's efter loppet. Än så länge har han bara joggat lite lätt i träningen men är lika pigg och glad som han brukar. 
Om allt är fortsatt bra så siktar vi mot nytt lopp om två veckor på Solvalla, den 19:e. Loppet som är aktuellt är det första jubileumstestet och därmed öppet enbart för 5-åringar. Det är ju just Jubileumspokalen i mitten av augusti som är hans huvudmål i år. Så nu gäller det att hitta en bra matchning för att få honom i absoluta toppform till dess, avslutar Pasi.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »