Om Travkompaniet

Travkompaniet är en hobby som blev en vision och som nu blivit en tillgång för svensk travsport!
Travkompaniets affärsidé är "Att med Travsporten i centrum erbjuda, upplevelser, produkter och tjänster för travintresserade samt göra hästägande till en folkrörelse".

Ett medel för att uppnå detta är konceptet med vårt stallbolag: Travkompaniets Stall AB. I vårt stall ingår alltid travhästar med stam och exteriör av högsta klass. I vårt stall kan man prova på att bli hästägare "på riktigt" utan alltför stora risker och insatser. En andel/aktie betalas i form av en engångskostnad. Inga ytterligare ekonomiska åtaganden eller insatser tillkommer. Likt vilken aktie som helst är det endast värdet på aktien som kan ändras.

Det grundläggande syftet med Travkompaniet är att försöka bidra till ett större fokus på själva travsporten, och allt engagemang och arbete bakom kulisserna från uppfödare, tränare, skötare och inte minst hästägare.

Det är med travsportens bästa för ögonen vi kom till från första början, och det är för travsportens bästa vi skall finnas till i framtiden.

Gemenskap är en viktig del av upplevelsen runt travet, och det är något vi också hoppas kunna uppnå med Travkompaniet - gemenskap och delaktighet via våra mötesplatser:

  • Vår webbsida Travkompaniet.se
  • Live ute på travbanorna runt om i landet där vi vill vara med och skapa stämning

Vi vill bredda intresset för travsporten och ett sätt att uppnå vårt syfte, är att försöka bredda hästägandet. Vår målsättning är därför att så många som möjligt ska kunna vara med och äga riktigt toppstammade travhästar. Utan att det för den skull skall krävas stora pengar i insats och risk, och dessutom innebära en massa administrativt arbete.

Allt detta skall ske enkelt och lätt via Travkompaniet.se. Därefter ska man kunna luta sig tillbaka och, förhoppningsvis, njuta av hästarnas utveckling och framtida framfart på travbanorna- både via nätet och på plats ute på travbanorna. Svårare än så skall det inte vara.

Nu hoppas vi självklart på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete med dig som på ett eller annat sätt är engagerad inom svensk travsport samt att Du också kommer att ha glädje av vad vi kan erbjuda på Travkompaniet.se.

Om vi skall lyckas med detta krävs förstås att vi för en öppen och ödmjuk dialog med Dig och Er som aktivt följer travsporten idag.

Det ser vi fram emot!

Varmt välkomna till Travkompaniet!

Fakta & Historik

Sedan starten 2001 har hästarna i Travkompaniets Stall haft stora framgångar. Under åren har våra fantastiska hästar vunnit över 300 segrar där förstås Maharajahs seger i Prix D´Amerique 2014 i Paris smäller allra högst! Vi har också fått fira många andra storloppssegrar bl.a; Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet(2 ggr), Stochampionatet, Jubileumspokalen, Drottningens pris, Sprintermästaren(2 ggr), Breeders Crown, Prix De Belgique, E3-finaler (3 ggr), Sundsvall Open Trot, Prix De Paris, Sweden cup och Elitloppsförsök. Vi har också haft flera Elitloppshästar, svenska rekordhållare samt ett stort antal storloppsfinalister.

Travkompaniets Stall AB har som mål att vara en elitsatsning med unghästprofil och har för avsikt att förvärva nya unghästar varje år, i den mån ekonomin tillåter. I skrivandets stund (april-2016) har närmare 7 000 andelsägare anslutit sig till vårt stall. Med det är Travkompaniets Stall AB landets största hästägare, räknat i antal delägare. Kanske världens största?

Evenemangen har varit många genom åren men besöken i stallet på Ytersta ute på Ekerö varje år är särskilt uppskattade. Elitloppsevenemangen är också välbesökt och uppskattat. Travkompaniet har också under en följd av år samarbetat med Svensk Travsport och olika travbanor för utvecklingen av intresset runt travsporten.

Bland de projekt vi arbetat med kan nämnas; Guldstallet, Breeders Crown, Travkortet och lojalitetskoncept/medlemskap på banorna.

Det är med travsportens bästa för ögonen vi kom till från första början, och det är för travsportens bästa vi skall finnas till i framtiden.

Läs mer om Travkompaniets värderingar

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »