Garnish gör vad som begärs

| 2022-12-28 09:35

Who's Whosonen Garnish är igång med den viktiga träningen som skall lägga grunden för hans tävlingskarriär. Den svarte hingsten gör vad som begärs, varken mer eller mindre.

Garnish tränar på. Foto; A.Lindblom

Garnish tränar på. Foto; A.Lindblom

Under hösten har Garnish körts in där han fått lära sig att lyda kuskens kommandon. Det har gått utan några problem, han har varit med på noterna från dag ett.
Nu är han i full gång med den viktiga uppbyggnadsträningen som skall lägga grunden för hans kommande tävlingskarriär.

Hans ansvarige tränare Pasi Aikio berättar mer;

- Garnish sköter sig väldigt bra även om han är lite hingstig. Men han är väldigt snäll att hantera, sköta om och att köra. Han är lite smålat men gör vad som begärs av honom, varken mer eller mindre. Efter att han blev inkörd så har han tränat på och ökat på träningsdosen successivt. Nu tränar han ungefär åtta km på rundbanan tre gånger i veckan och som sagt på ett bra sätt. Efter nyår får han börja träna på vår kuperade skogsslinga där han kommer att få jobba på lite mer, avslutar Pasi.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »