G.B.G Postponed är en travmaskin

| 2023-08-15 13:59

Det fina stoet med det lite krångliga namnet G.B.G Postponed har tränat på under sommaren och är en riktig travmaskin.

G.B.G Postponed i banjobb på hemmabanan Färjestad. Foto: A.Lindblom

G.B.G Postponed i banjobb på hemmabanan Färjestad. Foto: A.Lindblom

I stallet kallas G.B.G Postponed "Astrid" vilket är betydligt enklare att både säga och skriva så det väljer även vi att kalla det välstammade stoet.

Efter flytten till Färjestad har "Astrid" blivit bästis med en annan av stallets ston, Futurity. De går tillsammans i hagen och står också bredvid varandra i stallet. Det handlar om två tuffa tjejer men något bråk mellan dem är det inte.

Tränare Lisa Skogh låter mycket nöjd när hon berättar hur det går för "Astrid":

- "Astrid" har tränat på hela sommaren utan några avbrott. Hon är verkligen jättefin, gör allt rätt och är en riktig travmaskin. Det har blivit styrketräning på sandbanan men även lite snabbare heat på tävlingsbanan här på Färjestad. Där har hon skött sig jättebra och bara joggat 1.40-tempo med en lite rappare avslutning. För dagen har hon fått ta det lite lugnare då hon just nu är inne i en växtperiod och då får man backa lite med träningen. Även om hon har ett tufft humör så har hon skött sig väldigt fint hela tiden men vi kör mycket i ryggar för att hon inte skall bli för laddad. Om hon fortsätter så här kan det bli aktuellt med kvallopp senare i höst men inga starter. Det väntar vi i vilket fall som helst med till nästa år. Det är ett väldigt lovande och fint sto som vi hoppas en hel del på, avslutar Lisa. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »