Pasi Aikio tar Happy Hour

| 2023-08-24 10:47

Happy Hour är en företelse som många uppskattar vilket även Pasi Aikio gör. Men nu handlar det inte om mat och dryck till bra priser utan om ettårige hingsten Happy Hour som Pasi skall få tränaransvaret för.

En glad Pasi tillsammans med en något skeptisk Happy Hour. Foto: A.Lindblom

En glad Pasi tillsammans med en något skeptisk Happy Hour. Foto: A.Lindblom

På Menhammar Onlinesales i juli köptes Happy Hour till Travkompaniets stall. Den ettårige hingsten är efter Who's Who och Twist Of Lemon med andra ord är han helbror till stallets tvåårige Garnish.

Happy Hour har nu lämnat sina kompisar på sommarbetet för att köras in. Pasi Aikio blir den som kommer att sköta om träningen av Happy Hour men inkörningen lämnar han över till en kollega. Pasi berättar mer:

- Happy Hour är en jättefin hingst som skall bli väldigt roligt att få jobba med framöver. I år kommer vi inte att ha några ettåringar på Yttersta så då överlåter jag inkörningen till Kai Jussila. Han är väldigt duktig med unghästar så han får ta hand om inkörning av Happy Hour. Hästen kommer att köras in och tränas upp under vintern och komma till Yttersta i juni nästa år. Kai håller till i Taxinge och det är nära för mig att kunna åka dit då coh då  och köra Happy Hour. Jag tycker att det känns som ett bra upplägg och en väldigt spännande häst, avslutar Pasi

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »