Home Safe är igång och tränar!

| 2024-03-05 14:37

Vi har riktigt positiva rapporter om tidigare skadade Home Safe. Han är ohalt och har nu dragit igång med träningen.

Home Safe i dagens träningspass med skötare Julien Fontaine. Foto: A.Lindblom

Home Safe i dagens träningspass med skötare Julien Fontaine. Foto: A.Lindblom

I höstas drabbades Home Safe av en allvarlig skada där hans framtid som tävlingshäst var osäker. Men nu ser läget för hästen bättre ut, mycket bättre. Efter att bara ha fått gå i hagen blev han långsamt bättre och är nu bra i det skadade benet. 

Idag är Home Safe igång och tränar som han sköter på allra bästa sätt. Att han kommit lite efter sina kullkamrater syns inte för han ser riktigt fin ut. Han har ett lätt fint trav med bra spänst.
Hans skötare Julien Fontaine låter också väldigt nöjd:

- Home Safe har varit väldigt lätt att köra in. Han var med på noterna direkt. Nu är han igång och tränar tre varv joggning på rundbanan här på Yttersta. Han körs tre gånger i veckan och går ute dygnet runt vilket jag tror är väldigt bra för hans skada. Men det syns ingenting av den och han är helt ohalt.
Han är jättefin i träningen trots att han tappat några månader på grund av skadan. Jag är supernöjd med honom för han är så klok och har så otroligt lätt för sig, säger Julien.

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »