Hola Que Tal är en riktig glänsare

| 2024-03-12 10:09

Hola Que Tal är en elegant tvåårig son till högintressante avelshingsten Fourth Dimension. Hole Que Tal är en riktig glänsare som dessutom gör allt rätt.

Hola Que Tal med Simon Mitman. Foto: A.Lindblom

Hola Que Tal med Simon Mitman. Foto: A.Lindblom

Hola Que Tal är uppstallad hos nyblivne proffstränaren Simon Mitman i Skåne. Simon som tidigare bland annat har arbetat hos Conrad Lugauer och samarbetar nu med sin tidigare arbetsgivare med dennes unghästar.

Hola Que Tal är en av de unghästar som Simon kört in och nu ger den viktiga grundträningen.
Hästen är en riktig glänsare som Simon verkligen gillar:

- Hola Que Tal är en jättefin häst som hela tiden gjort allt rätt. Han har så otroligt lätt för sig så man får passa så att han inte springer för fort. Nu handlar det om uppbyggnad där han går sina kilometrar tre gånger i veckan som han gör på ett väldigt bra sätt.
Under vintern har han gått ihop med flera kompisar men nu har jag delat upp dem två och två för att förhoppningsvis minska skaderisken. Nu går han ihop med stallkamraten Horrendous Volcano och de leker och busar vilket är bra men om de är flera ökar risken för att de kan få en smäll som tar fel. Men de två är bra kompisar så det hoppas jag skall fortsätta gå bra. Det känns som att Hola Que Tal har det där lilla extra, en riktig glänsare, avslutar Simon.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »